Kadeti se revanširali BiH

Kadetska reprezentacija Srbije revanširala se vršnjacima Bosne i Hercegovine za poraz u prvoj utakmici pre dva dana.

Izvor: B92

Četvrtak, 05.03.2015.

17:34

Default images
foto: fss.rs

U-18 selekcija Srbije koju vodi Dejan Govedarica slavila je minimalnim rezultatom u drugom okršaju u Čelićima kod Tuzle.

Pobedu srpskim kadetima doneo je 17-godišnji Marko Šiškov, nekadašnji omladinac Partizana, pa Crvene zvezde, a sada igrač OFK Beograda.

Po teškim vremenskim uslovima, po velikoj hladnoći i snežnim padavinama, ali po dobro pripremljenom terenu, Srbija je uspela da se revanšira domaćinu za poraz u prvoj utakmici.

Loše vreme nije smetalo srpskim kadetima da pruže odličnu igru, koja ohrabruje pred drugi krug kvalifikacija za Evropsko prvenstvo (16-23. mart, Azerbejdžan).

Srbija će se za EP osim sa domaćinom boriti još sa Hrvatskom i Portugalijom, a finalni turnir je na rasporedu u maju u Bugarskoj.

"U Čelićima smo imali bolje uslove za igru, jer je teren bio u boljem stanju, iako smo igrali po hladnoći. Dobar teren omogućio je našim igračima da pokažu prave vrednosti. Igrali smo organizovanije i tečnije po čitavom terenu. Zadovoljan sam igrom našim momak pred nastup u Azerbejdžanu. Domaćinu se zahvaljujemo na gostoprimstvu i saradnji u proteklih pet dana", rekao je selektor kadeta Srbije Dejan Govedarica.

Srbija: M. Ilić, Radić, Dukić, Dinga, Šiškov, S. Ilić, Čermelj, Todorović, Nišić, Stanisavljević, Gajić. Za Srbiju su igrali još: Mehmedović i Panović.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 1

Pogledaj komentare

1 Komentari

Možda vas zanima

Svet

16.700 vojnika raspoređeno: Počelo je...

Filipinske i američke trupe počele su danas vojne vežbe "Balikatan" u Filipinima, koje će trajati do 10. maja, a uključivaće i pomorske vežbe u Južnom kineskom moru, na čije teritorije polažu pravo i Kina i Filipini.

12:24

22.4.2024.

21 h

Društvo

Roditelji, hitan apel

Tokom noći više maloletnih osoba zbrinuto je zbog teške alkoholisanosti, saopštila je beogradska služba Hitne pomoći.

10:58

21.4.2024.

1 d

Podeli: