Kosovo u martu protiv bundesligaša

Kosovski fudbalski savez saopštio je da će A selekcija krajem marta odigrati prijateljske utakmice protiv klubova Ajntrahta iz Frankfurta i Verdera u Nemačkoj.

Izvor: ÐN

Četvrtak, 05.03.2015.

17:08

Default images
Beta/AP Photo/Visar Kryeziu

Prvi meč na programu je 24. marta protiv Ajntrahta u Frankfurtu, dok se duel sa Verderom igra tri dana kasnije u Nordhornu.

Navodi se i da će prvi čovek kosovskog saveza Fadilj Vokri posetu iskoristiti kako bi obavio razgovore sa predsednikom Fudbalskog saveza Nemačke Volfgangom Nirsbahom.

Kosovski tim je nakon dozvole FIFA za odigravanje prijateljskih utakmica nastupio četiri puta - protiv Haitija (0:0), Turske (1:6), Senegala (1:3) i Omana (1:0).

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

32 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: