Ronaldo: Ne vraćam se fudbalu

Jedan od najboljih fudbalera svih vremena Ronaldo demantovao je da će se vratiti fudbalu, što je nagovestio u januaru.

Izvor: JT

Četvrtak, 05.03.2015.

15:06

Default images
Beta/AP Photo

Brazilac je tada rekao da želi da zaigra za emerički Loderdejl, čiji je suvlasnik.

Međutim, Ronaldo je četvrtak na Tviteru negirao da ima nameru da se vrati na teren, rekavši da ta priča oko njegovog povratka nije tačna i da dolazi od tviteraša, prenosi ESPN.

Brazilac je u januaru za američki list „Sports ilustrejted“ rekao da bi želeo da odigra nekoliko mečeva sa Fort Loderdejl Strajkersima.

To je potpuno novi izazov za mene, siguran sam da ću tako pomoći timu i američkoj ligi“, rekao je tada Ronaldo.

Brazlski as je prošle godine kupio deset odsto akcija tog američkog drugoligaškog kluba sa Floride.

Ronaldo, koji je napravio karijeru u Barseloni, Realu i Interu, poslednji put je kao profesionalac igrao za Korintijans 2011. godine. On je tri puta bio najbolji fudbaler sveta u izboru FIFA, dok je Zlatnu loptu „Frans fudbala“ osvojio dva puta.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 7

Pogledaj komentare

7 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Bure baruta pred eksplozijom: Počinje veliki rat?

Bliski istok, zbog promene ravnoteže snaga i dubokih kriza, pre svega palestinsko-izraelske, može se smatrati buretom baruta i ima potencijal da dovede ne samo do regionalnog sukoba, već i do globalnog konflikta.

20:40

17.4.2024.

1 d

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

22 h

Politika

Mediji: Ultimatum za Srbiju

Višegodišnja dilema "Kosovo ili Evropska unija", koja je lebdela nad Srbijom, dobiće svoj praktični izraz sledeće nedelje, pišu mediji.

13:01

17.4.2024.

1 d

Podeli: