Trećeligaš šokirao Verder, BL lako

Fudbaleri Arminije napravili su najveće iznenađenje u osmini finala Kupa Nemačke, pošto su u Bilefeldu savladali Verdera iz Bremena – 3:1.

Izvor:

Sreda, 04.03.2015.

22:47

Default images
Beta/AP Photo/Matthias Schrader

Bajern je upisao rutinsku pobedu protiv Ejntrahta iz Braunšvajga, dok je Volfsburg istim rezultatom slavio na gostovanju RB Lajpcigu.

Lider nemačke treće lige je odigrao sjajan meč, a u 57. minutu imao je dva gola prednosti pogocima Junglasa i Šupana. Fric je usepo da smanji u 76, ali je Junglas svojim drugim golom overio prolaz svoje ekipe.

U jedinom preostalom meču, Borusija iz Mehengladbaha savladala je Kikers u Ofenbahu golovima Krusea i Hermana u drugom poluvremenu.

Pep Gvardiola izveo je na teren gotovo najjači sastav, a Bavarci su u laganom ritmu stigli do mesta među osam najboljih. Najpre je David Alaba pogodio u poslednjem minutu prvog dela igre, da bi konačan rezultat susreta postavio Mario Gece u 57. minutu.

Sličan meč odigrao je i Volfsburg na gostovanju Lajpcigu, Daniel Kaliđuri je doneo prednost svom timu u 19. minutu, a konačan rezultat susreta postavio je Tim Klose u 56.

Kup Nemačke, osmina finala:

sreda:
Lajpcig – Volfsburg 0:2
Arminija Bilefeld – Verder Bremen 3:1
Bajern Minhen – Ajntraht Braunšvajg 2:0
Kikers Ofenbah – Borusija Menhengladbah 0:2

utorak:
Bajer Leverkuzen – Kajzerslautern 2:0 - posle produžetaka
Alen – Hofenhajm 0:2
Frajburg – Keln 2:1
Dinamo Drezden – Borusija Dortmund 0:2

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 8

Pogledaj komentare

8 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: