Gomis kolabirao na Lejnu

Napadač Svonsija Bafetimbi Gomis kolabirao je već u osmom minutu meča sa Totenhemom u Londonu.

Izvor: AK

Sreda, 04.03.2015.

21:29

Default images
foto: Beta/AP

Francuski fudbaler se jednostavno srušio na teren Vajt Hart Lejne, a pošto je dobio kiseonik, u svesnom stanju je prebačen u bolnicu na posmatranje.

Ovo je nije prvi put da se događa Gomisu, on je i kao igrač Olimpika iz Liona nekoliko puta kolabirao na terenu.

"Nije prvi put, ali je uvek veoma zabrinjavajuće za igrače i sve na stadionu. Svi smo se malo uplašili, ali najvažnije je da je Bafe sada mnogo bolje i nadam se da će se brzo vratiti igri", rekao je golman Totenhema Igo Loris, koji je svojevremeno bio saigrač sa Gomisom na Žerlanu.

Ovaj incident sve je podsetio na Fabrisa Muambu, koji je u martu 2012. godine doživeo srčani udar tokom utakmice Premijer lige. On je nekoliko meseci kasnije okončao karijeru. .

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

13 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Bure baruta pred eksplozijom: Počinje veliki rat?

Bliski istok, zbog promene ravnoteže snaga i dubokih kriza, pre svega palestinsko-izraelske, može se smatrati buretom baruta i ima potencijal da dovede ne samo do regionalnog sukoba, već i do globalnog konflikta.

20:40

17.4.2024.

1 d

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

16 h

Politika

Mediji: Ultimatum za Srbiju

Višegodišnja dilema "Kosovo ili Evropska unija", koja je lebdela nad Srbijom, dobiće svoj praktični izraz sledeće nedelje, pišu mediji.

13:01

17.4.2024.

1 d

Podeli: