Navijači i bivši igrači za Partizan

Revijalna utakmica za pomoć košarkaškom klubu Partizan „Grobari za nas“ biće održana 11. marta, uz učešće bivših igrača i poznatih ličnosti.

Izvor: JT

Sreda, 04.03.2015.

15:15

Default images
Starsportphoto

Utakmica je zakazana tog dana za 19.30 u hali „Pionir“, a organizatori su istakli da je najvažnije da hala Pionir bude ispunjena do poslednjeg mesta.

Na spisku učesnika su, između ostalih, Vlado Šćepanović, Dušan Kecman, Petar Božić, Goran Grbović, Dejan Tomašević, Vlada Dragutinović, Vule Avdalović, Veselin Petrović, Dejan Milojević, Nenad Čanak, Predrag Danilović, Predrag Drobnjak, Miloš Vujanić, Slaviša Koprivica, Zoran Stevanović, Mlađan Šilobad, Miroslav Berić.

Karte za tu utakmicu koštaće 600 dinara za tribine, 1.000 dinara za parter i 1.500 za ložu. Ulaznice se mogu kupiti od četvrtka na prodajnim mestima „Giks tiksa“, kao i u svim kljužarama Vulkana.

Sama teška situacija u klubu nas je podstakla na ovakvu ideju. Mi, navijači, ne želimo da budemo samo sa strane, već želimo da pomognemo, da budemo učesnici utakmice“, rekao je inicijator akcije ispred prijatelja kluba i navijača Željko Perkunić, „Mnoge javne ličnosti i sportski radnici su pristali da učestvuju u ovom humanitarnom događaju. Nama je cilj da ispunimo Pionir i to ćemo smatrati velikom pobedom jer ćemo smo tako pomoći klubu koji volimo“.

Ekipe će na toj utakmici voditi Duško Vujošević i Vlade Jovanović.

Želeo bih da pozovem sve pristalice Partizana da 11. marta ispune Pionir, da pomognu klubu koji vele, jer znaju i oni u kakvoj se teškoj finansijskoj situaciji nalazimo već godinama. Naravno, nemamo rezultatski imperativ, važno je da hala bude puna. To će biti naša pobeda“, rekao je Vujošević.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

56 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

1 d

Podeli: