Dimitrijevićev potez za divljenje

Doskorašnji rukometaš Partizana Ivan Dimitrijević prešao je u ECE Buls iz austrijskog Bruka, ali je pre toga pomogao svojim ’crno-belima’.

Izvor: JT

Sreda, 04.03.2015.

11:18

Default images
Starsportphoto

Dimitrijević je pre selidbe u Austriju ostavio novac Partizanu, da bi platio deo dugovanja, kako bi se omogućila deblokada i registrovanje novih igrača.

„Svoju beskrajnu ljubav prema klubu Ivan je pokazao po ko zna koji put, ne rečima, već delom. Ivane, hvala ti!“, poručili su Dimitrijeviću iz Partizana.

Dimitrijević ove sezone nije bio registrovan za ’crno-bele’ zbog blokade, a istu šansu čekali su i Marsenić, Pavić i Pilipović. Međutim, kada je stigla ponuda iz Austrije, rukometaš ’crno-belih’ ju je prihvatio, ali je odlučio da se oduži i svom klubu.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 8

Pogledaj komentare

8 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: