Nova povreda Marka Rojsa

Najbolji fudbaler Borusije iz Dortmunda Marko Rojs ponovo se povredio, pošto je morao da bude zamenjen u 22. minutu meča Kupa protiv Dinama u Drezdenu.

Izvor:

Utorak, 03.03.2015.

22:00

Default images
Beta/AP Photo/Frank Augstein

Rojs je u novembru prošle godine pokidao ligamente u desnom skočnom zglobu, zbog čega je morao da pauzira dva meseca, ali se vratio u velikom stilu.

Najpre je na opšte iznenađenje svih produžio ugovor sa BVB, kako bi tim sa Signal Iduna Parka izvukao maksimalnu količinu novca iz njegovog budućeg transfera, da bi zatim na pet uzastopnih mečeva bio strelac.

Detalja o težini povrede još uvek nema, ali se čini da je ovoga puta u pitanju leva noga reprezentativca Nemačke, tačnije koleno.

U međuvremenu, ekipa Jirgena Klopa uspela je da stigne do prednosti u osmini finala Kupa Nemačke, a strelac je u 49. minutu bio Čiro Imobile.

Dortmund je započeo drugi deo sezone u februaru sa dna tabele, da bi uz četiri uzastopne pobede skočio na 10. mesto, sa svega šest bodova manje od mesta koje garantuje kvalifikacije za elitno takmičenje, dok ih očekuje i revanš u osmini finala Lige šampiona protiv Juventusa, posle poraza u Torinu (2:1).

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

12 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: