Vučić: Mene vređajte, ne Novaka

Premijer Srbije Aleksandar Vučić rekao je na Kopaoniku da je privatizacija jedino rešenje za sportske klubove Crvena Zvezda i Partizan.

Izvor: B92, Beta

Utorak, 03.03.2015.

13:58

Default images
Beta

On je istakao i da je sramota što je najbolji teniser sveta Novak Đoković vređan na utakmici od strane navijača Partizana.

Premijer je na konferenciji za novinare međutim dodao da smatra da Srbija sada nema snage za privatizaciju.

On je istakao da radna grupa istražuje poslovanje FK Crvena zvezda i Partizan i da će uskoro izaći sa rezultatima.

„Možete da ih očekujete uskoro, ali privatizacija je za to pravo rešenje. To može da se reši samo privatizacijom, a da li država ima snage da to sprovede - ja se plašim. Hiljadu puta sam zbog toga što sam tražio privatizaciju klubova čuo 'Vučiću, pederu zato što sam najavio privatizaciju. Nadam se da ću uspeti da ubedim ljude iz Zvezde i Partizana da je privatizacija rešenje za klubove, a sada za to nisam sposoban“, rekao je Vučić na pitanje da prokomentariše navode objavljene u emisiji ’Reporter’ B92.

Vučić je naveo i da su svi članovi Srpske napredne stranke povukli iz sportskih klubova Crvena Zvezda i Partizan.

Na pitanje da prokomentariše mahinacije oko karata za duel Dejvis kupa između Srbije i Hrvatske, Vučić je rekao: „Nebojša Stefanović će izaći i sa tim, ali ušlo je 3.500 ljudi... Nadležni organi rade svoj posao."

U centru sportske pažnje prethodnih dana bilo je i vređanje najboljeg srpskog sportiste Novaka Đokovića.

"On je legenda Srbije ili će biti legenda. Sramota je što Srbi vređaju Đokovića po navijačkoj osnovi. U redu je da meni vičete 'Vučiću, pederu', ali da to vičete Đokoviću, to je bezobrazluk najgore vrste“, rekao je Vučić.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

281 Komentari

Možda vas zanima

Svet

16.700 vojnika raspoređeno: Počelo je...

Filipinske i američke trupe počele su danas vojne vežbe "Balikatan" u Filipinima, koje će trajati do 10. maja, a uključivaće i pomorske vežbe u Južnom kineskom moru, na čije teritorije polažu pravo i Kina i Filipini.

12:24

22.4.2024.

1 d

Podeli: