Zvjedan Misimović završio karijeru

Nekadašnji fudbalski reprezentativac Bosne i Hercegovine Zvjezdan Misimović odlučio je da u 32. godini završi igračku karijeru.

Izvor: B92

Utorak, 03.03.2015.

12:06

Default images

Misimović je nakon odlaska iz kineskog Guižu Renea imao ponude Kelna, Borusije iz Menhengladbaha, Sarajeva i Crvene zvezde, ali nijednu nije želeo da prihvati.

"Proteklih nedelja imao sam nekoliko ponuda, ali nijedna me nije toliko privukla. Trenutno želim da se posvetim porodici", rekao je Mismović za nemački Bild i najavio da počinje menadžersku karijeru.

Misimović je ponikao u Bajernu, a tokom karijere igrao je za Bohum, Nirnberg, Volfsburg, Galatasaraj i moskovski Dinamo. Kao omladinac nastupao ej za selekciju Srbije i Crne Gore, a potom se predomislio i zaigrao za A tim Bosne i Hercegovine.

Odigrao je, za sada, rekordne 84 utakmice i postigao 25 golova.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

10 Komentari

Možda vas zanima

Politika

Mediji: Ultimatum za Srbiju

Višegodišnja dilema "Kosovo ili Evropska unija", koja je lebdela nad Srbijom, dobiće svoj praktični izraz sledeće nedelje, pišu mediji.

13:01

17.4.2024.

17 h

Podeli: