Teves: Pomalo kopiram Pirla

Karlos Teves postigao je gol iz slobodnog udarca protiv Rome, i tako na savršen način nadoknadio izostanak Andree Pirla koji je zadužen za prekide u Juventusu.

Izvor: AK

Utorak, 03.03.2015.

08:26

Default images
foto: Beta/AP

Argentinac je perfektnim udarcem u 64. minutu poslao loptu preko živog zida u gol, ali je Juventus ipak remizirao sa Romom 1:1.

"Uvek gledam Andreu kako trenira i veoma mi je bitno da malo kopiram njegov stil. On je uzor. Ko će imati prednost kad se vrati? Andrea, bez sumnje", rekao je Teves.

Juventus je ovim golom poveo u Rimu i bio u prilici da stekne 12 bodova prednosti u odnosu na Romu, ali je sa igračem više ipak osvojio samo jedan bod.

"Trener je u pravu što je besan zbog remija. Ne smemo da ispuštamo ovako važne utakmice tako lako. Imali smo igrača više u poslednjih 20 minuta, nakon odlične igre u prvih 70. Ja sam takođe besan, mi smo jak tim, karakter tima me je oduševio u ovom meču, ali ne smemo da ovako gubimo bodove", rekao je Teves.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 6

Pogledaj komentare

6 Komentari

Možda vas zanima

Svet

16.700 vojnika raspoređeno: Počelo je...

Filipinske i američke trupe počele su danas vojne vežbe "Balikatan" u Filipinima, koje će trajati do 10. maja, a uključivaće i pomorske vežbe u Južnom kineskom moru, na čije teritorije polažu pravo i Kina i Filipini.

12:24

22.4.2024.

1 d

Podeli: