Ugučukvu: Čukarički želi na vrh

Fudbaler Čukaričkog Ukah Ugočukvu rekao je da njegova ekipa nije slučajno na trećem mestu u Jelen Superligi.

Izvor: B92

Ponedeljak, 02.03.2015.

16:28

Default images
foto: StarSport

Čukarički je četvrtom uzastopnom pobedom prestigao Vojvodinu na trećem mestu.

"Činjenica da smo trijumfovali u poslednje četiri utakmice pokazuje snagu Čukaričkog i da se ništa nije desilo slučajno. Gledajući tabelu i klubove koji su ispred nas, a koji su izgubili nekoliko bitnih igrača, garantuje da će liga biti interesantnija. Imamo ambicije i daćemo sve od sebe da se domognemo vrha", rekao je Ukah.

Partizan je prvi sa 40 bodova, a Crvena zvezda ima četiri boda manje. U sledećem kolu Čukarički će na svom terenu igrati protiv Borca.

"Mislim da je naša ekipa spremna i dovoljno jaka da pobedi Borac. U poslednje četiri utakmice primili smo samo dva gola. Odbrana igra dobro, to je naš posao. Dokle god naša mreža miruje tim ima veće šanse da pobedi, rekao je nigerijski štoper i dodao da se oporavio od povrede. Bio sam spreman i za utakmicu u Novom Pazaru. Dobro radim i nadam se da će mi trener uskoro ukazati poverenje. Došao sam da igram i da budem bitan član ekipe. Vredno radim i borim se za mesto u timu", rekao je Ugočukvu.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

12 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: