Četvrti uzastopni poraz Jovanovski

Srpska teniserka Bojana Jovanovski nije se proslavila na WTA turniru u Kuala Lumpuru, već u prvom kolu eliminisala je kvalifikantkinja.

Izvor: B92

Ponedeljak, 02.03.2015.

14:49

Default images

Ruskinja Elizaveta Kuličkova, trenutno 171. teniserka sveta, savladala je Jovanovsku sa laganih 6:3, 6:3.

Naša teniserka, 63. na WTA listi, izgubila je servis već u prvom brejku, potom još tri puta u prvom setu, te dva puta u drugom, i za samo 70 minuta završila nastup u Maleziji.

Ovo je Jovanovskoj četvrti uzastopni poraz u prvom kolu, posle neuspeha protiv Riske (Hobart), Vinči (Australijen open) i Putinceve (Doha), protiv koje će upravo igrati Kuličkova u osminu finala Kuala Lumpura.

Jovanovski je bila sedmi favorit turnira, a prva nositeljka je Dankinja Karolina Voznijacki.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 9

Pogledaj komentare

9 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Bure baruta pred eksplozijom: Počinje veliki rat?

Bliski istok, zbog promene ravnoteže snaga i dubokih kriza, pre svega palestinsko-izraelske, može se smatrati buretom baruta i ima potencijal da dovede ne samo do regionalnog sukoba, već i do globalnog konflikta.

20:40

17.4.2024.

1 d

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

1 d

Podeli: