Runi: Di Marija? Svakome se desi

Posle sjajnih partija u 2014, Anhel di Marija je u padu forme u 2015, a vrhunac je doživeo u nedelju kada ga je Luj van Gal izvezo na poluvremenu.

Izvor: AK

Ponedeljak, 02.03.2015.

14:37

Default images
foto: Beta/AP

Argentinac je razočarao Holanđanina u prvih 45 minuta meča sa Sanderlendom, pa ga je preselio na klupu. Kapiten Vejn Runi veruje da će se Di Marija brzo vratiti u formu.

"To se dogodi svakom igraču, prava noćna mora. Di Marija je sjajan igrač, već je to pokazao, ne možete svoj talent i znanje izgubiti preko noći. Iskusan je, zna kako se vratiti", rekao je Runi.

S druge strane, posle nekoliko kola posta Vejn Runi je počeo da postiže golove, a dva je dao u nedelju.

"Nije me motivisala Van Galova izjava da nemamo igrača za 20 golova u sezoni. Zna se da igram u veznom redu, a moj učinak pokazuje da mogu i da postižem golove", rekao je Runi.

Junajted se bori sa Arsenalom i Liverpulom za plasman u Ligu šamiona, a u sledećem kolu gostuje Njukaslu, već u sredu.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 4

Pogledaj komentare

4 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

1 d

Podeli: