Blan: Ništa ne znači bez golova

Trener Pari Sen Žermena Loran Blan istakao je lošu realizaciju kao razlog remija u derbiju sa Monakom.

Izvor: AK

Ponedeljak, 02.03.2015.

11:28

Default images
Beta/AP Photo/Michel Euler

Meč u Kneževini završen je bez golov, ali će se dve ekipe već u sredu opet sastati u Kupu Francuske na Parku prinčeva.

"Odigrali smo veoma dobar meč, međutim, u fudbalu to sve ništa ne znači ukoliko dominaciju sa terena ne pretvorite u golove. Upravo to je segment igre u kojem ćemo morati da poradimo u narednom periodu i nadam se ćemo u budućnosti uspevati da stvorimo i realizujemo ovoliko prilika", kazao je Blan.

Traka u Francuskoj je sve interesantnija, tri tima koja se bore za titulu (PSŽ, Lion i Marsej) su u poslednjih pet kola zajedno ostvarili samo četiri pobede, pa ih i dalje dele četiri boda.

"Moram da primetim da smo jedini od tri prvoplasirana tima koji je uspeo da osvoji samo bod u ovom kolu. Naravno da jedan bod nije dovoljan, ali način na koji radimo daje nam snagu da gledamo sa optimizmom u budućnost", istakao je Blan.

PSŽ je drugi u Ligi 1 sa 53 boda, ima jedan manje od lidera Liona, a tri više od Marseja. U sledećem kolu PSŽ dočekuje Lans, Lion igra u Monpeljeu, a Marsej u Tuluzu.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: