Vučelić: "Deža vi" prošle sezone

Potpredsednik Partizana Milorad Vučelić istakao je posle kontroverznog remija sa Radničkim da bi tekuća sezona u JSL mogla da bude "deža vi" prošle.

Izvor: B92

Ponedeljak, 02.03.2015.

10:43

Default images
foto: StarSport

"Svi smo veoma zabrinuti, jer znamo šta se dešavalo prošle godine, iako nismo bili u klubu. To više nije stvar sudijskog uverenja, to su greške koje vidi ceo stadion i milionski auditorijum, samo ih ne vide oni, koji su plaćeni za taj posao – sudije. Sve mi to nekako liči na "deža vi" iz prošle sezone i nećemo dopustiti da prođe tek tako", rekao je Vučević za Sport.

Crno-beli su prošle godine imali bod više od Crvene zvezde na polusezoni, ali su na kraju ostali bez titule posle šest godina. Partizan je u drugi deo nove sezone ušao sa šest bodova više od najvećeg rivala, ali je oba puta remizirao u nastavku takmičenja u februaru.

"Plašim se da počinje da nam se događa nešto što se već dešavalo u prošlosti, otprilike prošle godine u ovo vreme. Kardinalna sudijska greška na meču sa Radničkim nas je koštala pobede i to ne može niko da porekne. Ako neko i sumnja u našu stručnost, postoje TV snimci i mišljenja stručnjaka, koji nesumnjivo svedoče da je Partizan žestoko oštećen i da je zbog toga ostao bez dva boda. Gol je poptpuno regularan i nije mi jasno kojim opravdanjem može da nam se nadoknadi počinjeno?! Zato se u potpusno slažem za izjavom koju je dao naš igrač Petar Grbić. Možda mi nismo blistali na terenu, ali gol je - gol! Postigli smo ga i zašto da nam to neko oduzme na onakav način!?", istakao je potpredsednik Partizana. Partizan je već apelovao na odgovorne da reaguju na grešku sudija, a Vučelić je najavio i konkretnu reakciju ako se nešto slično ponovi.

"Ukoliko postane drastično, iz meča u meč - moraćemo da reagujemo. Jer, to je onda problem Sudijske organizacije i delegiranja arbitara, ko zna čega još iza kulisa. Hoćemo sportsku borbu do kraja prvenstva, pa neka najbolji uzme titulu, a ne da o prvaku odlučuju neke sekundarne stvari. To sigurno nećemo da dozvolimo", jasan je Vučelić.

U sledećem kolu Partizan posle dva remija u Humskoj očekuje prvo prolećno gostovanje, duel sa Donjim Sremom u subotu od 13:30 časova.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

96 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: