Azarenka upoznala Bekama: Prelep je

Beloruska teniserka Viktorija Azarenka u subotu će se boriti sa Čehinjom Lucie Šafarovom za titulu na WTA turniru u Dohi.

Izvor: ÐN

Subota, 28.02.2015.

14:09

Default images
YTSS

Azarenka je u polufinalu eliminisala Amerikanku Venus Vilijams sa 2:6, 6:2, 6:4, a posle meča je upoznala ni manje ni više nego Dejvida Bekama.

„Bilo je fantastično. Mislim da je svaka devojka bila pomalo ljubomorna na mene“, rekla je Azarenka.

Bivši fudbaler Mančester Junajteda, Reala, Milana i Pari Sen Žermena gledao je uživo 14. uzastopnu pobedu Azarenke u Dohi, koja je prethodne dve godine dizala pehar u tom gradu.

„Stvarno mu se divim, on je neverovatan sportista. Takođe je prelep, a ja sam definitivno crvenela pored njega. Ali, bio je veoma fin – čestitao mi je i rekao da je impresioniran mojom igrom“, dodala je Beloruskinja. I pored jedne takve veličine na tribinama, Vika nije osećala pritisak na terenu.

„Nisam osećala nikakav pritisak što me je gledao, ali sam stvarno želela da odigram dobro. Čak sam napravila i neki dribling sa lopticom u nadi da će videti. Mislim da je zabavno što ga imamo ovde i sjajno je za publiku. Stvarno cenim što je došao da gleda – sjajno je za ženski tenis da ima ovu vrstu podrške“, zaključila je Azarenka koja za manje od dva sata igra finale protiv Šafarove.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 7

Pogledaj komentare

7 Komentari

Možda vas zanima

Politika

Mediji: Ultimatum za Srbiju

Višegodišnja dilema "Kosovo ili Evropska unija", koja je lebdela nad Srbijom, dobiće svoj praktični izraz sledeće nedelje, pišu mediji.

13:01

17.4.2024.

16 h

Podeli: