Predaja Maše, Ferer i Kei za titulu

Marija Šarapova koja je trebalo da igra u polufinalu WTA turnira u Akapulku protiv Francuskinje Karoline Garsije, predala je meč zbog stomačnog virusa.

Izvor: ÐN

Subota, 28.02.2015.

11:24

Default images
Beta/AP Photo/Christian Palma

Treći nosilac turnira Garsija sastaće se tako u finalu sa Švajcarkinjom Timeom Baščincki koja je u polufinalu pobedila Bugarku Sesil Karatančevu sa 6:2, 6:4.

U konkurenciji tenisera, prvi nosilac Kei Nišikori pobedi je Južnoafrikanca Kevina Andersona sa 6:2, 3:6, 6:3, dok je Španac David Ferer bio bolji od Amerikanca Rajana Herisona sa 4:6, 6:0, 6:0.

"Igram svoju igru i ide mi veoma dobro. Mislim da je moj servis bio mnogo bolji u trećem setu i mnogo bolje sam vraćao njegov. Bio je težak meč i drago mi je da sam pobedio", rekao je Nišikori.

Biće to 11. međusobni duel dvojice tenisera, a Japanac vodi sa 7-3 u pobedama.

"Sutra ću igrati protiv Nišikorija, u poslednjem nisam bio dovoljno dobar. Nadam se da ću sada moći da preokrenem situaciju jer on igra veoma dobro. Moram biti jak i psihički i fizički, zbog toga što se Kei promenio. Sa oba aspekta je opasan teniser i konstantan je u Top 10", dodao je Ferer.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 1

Pogledaj komentare

1 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Bure baruta pred eksplozijom: Počinje veliki rat?

Bliski istok, zbog promene ravnoteže snaga i dubokih kriza, pre svega palestinsko-izraelske, može se smatrati buretom baruta i ima potencijal da dovede ne samo do regionalnog sukoba, već i do globalnog konflikta.

20:40

17.4.2024.

12 h

Politika

Mediji: Ultimatum za Srbiju

Višegodišnja dilema "Kosovo ili Evropska unija", koja je lebdela nad Srbijom, dobiće svoj praktični izraz sledeće nedelje, pišu mediji.

13:01

17.4.2024.

20 h

Podeli: