DV: Naša situacija je dramatična

Trener Partizana Duško Vujošević kaže da njegovu ekipu manje zanima takmičarski značaj meča protiv Crvene zvezde od želje da se pobedi veliki rival.

Izvor: B92

Petak, 27.02.2015.

13:46

Default images

"Voleo bih da pobedimo ne znajući druge posledice koje to nosi osim želje da se dobije veliki protivnik. Nije potreban nikakav drugi motiv da se ekipa maksimalno motiviše. Pobeda u tom meču ne garantuje izbegavanje četvrtog mesta, niti poraz garantuje da ćemo biti četvrti", rekao je Vujošević.

Partizan u nedelju od 19 časova dočekuje Zvezdu u 23. kolu Jadranske lige. Crno-beli se bore za što bolju poziciju pred plej-of.

"Zdravstvena situacija je prilično loša. Edo Murić zbog povrede skočnog zgloba će pauzirati do 12 dana, što znači da neće igrati. Božo Đumić je na treningu povredio skočni zglob i propustio je trening. On će biti u sastavu, ali skraćena rotacija dodatno otežava i treninge i utakmice", rekao je Vujošević.

Partizan je prošle nedelje izgubio od Zvezde u polufinalu Kupa Radivoja Koraća.

"Utakmica u Kupu je pokazala da treba da odgovorimo na neke stvari i pronađemo rešenja za neke druge. Koliko budemo bili u stanju da uradimo te stvari, koliko budemo mogli da napredujemo, toliko će nam šanse biti veće, bez obzira što nismo kompletni".

"Verujemo da će utakmica proteći u pravoj sportskoj atmosferi, u kojoj postoje tenzije, ali da se ne prelaze određene granice", dodao je Vujošević.

Trener Partizana je kazao da je finansijska situacija u klubu dramatična i da su zato male šanse da se ekipa pojača plejmejkerom.

“Dovođenje rizičnih igrača je rizik. U našoj nematerijaloj situaciji to nam je pozicija i izgled. Zvezda je klub koji je favorizovan. Ima sponzore. Vodi se briga o njima od strane države i društva. Mi nismo u toj situaciji“.

Vujošević je na novinarsko pitanje o tome da li će fudbalski klub Partizan da pomogne rekao da postoji dogovor o tome.

"Bilo je određenih dogovora. Kad i ako se to realizuje, javnost će biti obaveštena".

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

155 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

1 d

Podeli: