Pavlović: Da se mimoiđemo CZ i mi

Bek Partizana Aleksandar Pavlović kaže za Večernje novosti da jedva čeka večiti derbi sa Crvenom zvedzom u nedelju od 19 časova.

Izvor: B92

Petak, 27.02.2015.

11:22

Default images
Starsport

“Igraju odlično ove sezone. Obezbedili su najbolju poziciju za plej-of, takođe osvojili Kup. Međutim i mi smo uhvatili željeni ritam. Pre poraza u polufinalu Kupa, nanizali smo deset pobeda, značajno smo podigli formu“, rekao je Pavlović.

“Na kraju, istorija nas uči, ne samo u derbiju, nego u bilo kojoj utakmici, ne odlučuje statistika ’iza’, nego kvalitet u tih 40 minuta, a mislim da ga mi posedujemo. Jedva čekam da se podbaci lopta“, dodao je Pavlović.

Zvezda je trenutno prva na tabeli sa skorom 21-1, a Partizan je četvrti sa 15 pobeda i sedam poraza. Ako ostane tako, dva srpska kluba sastaće se u polufinalu plej-ofa.

“Bilo bi lepo da se Zvezda i Partizan mimoiđu u polufinalu jer bi ostala mogućnost da Srbija osvoji dve evroligaške ulaznice. Ali lično, svejedno mi je kada ćemo da igramo sa njima, u polufinalu ili finalu. Pa ima li slađe pobede od one nad najvećim rivalom? Potpuno je nebitno o kom meču se radi, ligaškom, kupu, plej-ofu. Naravno, ti porazi i najviše bole“.

Pavlović je još jednom istakao svoje oduševljenje navijačima Partizana.

“Pričali smo mnogo puta, ali kako da ne ponovimo. Neverovatno koliku vernost pokazuju prema klubu. Često me kada u čudu gledaju kako su na svakoj utakmici, pogotovo ove sezone u kojoj smo se sretali sa mnogo problema, pune tribine, prijatelji iz inostranstva pitaju u čemu je tajna. Samo kratko kažem – ljubav. Ljubav se ne objašnjava. Ona se ’desi“, zaključio je Pavlović za Večernje novosti.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

96 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Bure baruta pred eksplozijom: Počinje veliki rat?

Bliski istok, zbog promene ravnoteže snaga i dubokih kriza, pre svega palestinsko-izraelske, može se smatrati buretom baruta i ima potencijal da dovede ne samo do regionalnog sukoba, već i do globalnog konflikta.

20:40

17.4.2024.

1 d

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

1 d

Podeli: