KKP: Bez prodaje karata za derbi

Uprava Partizana NIS saopštila je da se karte za predstojeći večeiti derbi u 23. kolu ABA lige protiv Crvene zvezde Telekom neće naći u slobodnoj prodaji.

Izvor:

Četvrtak, 26.02.2015.

11:08

Default images
StarSport

"Zbog bezbednosti kapacitet hale Pionir će biti smanjen i iz tog razloga neće biti prodaje ulaznica. Za naredni susret crno i crveno-belih važiće godišnje ulaznice kluba iz Humske, sponzorski paketi, a uprave klubova su po ranijem dogovoru razmenile 500 karata", stoji na sajtu Partizana.

Dve ekipe sastaju se prvog marta od 19 časova, a to će biti treći duel dveju ekipa ove sezone. U oba prethodna trijumfovala je Zvezda, najpre u prvom delu regionalne lige, a zatim na nedavnoj završnici Kupa Radivoja Koraća u Nišu. Zanimljivo, oba puta viđen je identičan rezultatat – 76:67.

Ekipa Dejana Radonjića je još pre nekoliko nedelja obezbedila lidersku poziciju pred plej-of, pošto drži prvo mesto sa 21 pobedom i samo jednim porazom, dok se tim Duška Vujoševića i dalje bori za što bolji poziciju pred doigravanje, a trenutno je četvrti sa skorom od 15 trijumfa i sedam nespeha.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

58 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: