Baksi se rešili Sandersa

Milvoki Baksi rešili su se problematičnog Lerija Sandersa, koji je pristao na raskid saradnje za 13 miliona dolara koji će mu biti isplaćeni do 2022. godine.

Izvor: AK

Sreda, 18.02.2015.

18:56

Default images
foto: Beta/AP

Sanders je u NBA stigao kao jedan od najvećih potencijala u klasi 2010, ali je nakon dobijanja četvorogodišnjeg ugovora vrednog 44 miliona dolara 2013. prestao da se interesuje za košarku.

U poslednje dve sezone je dva puta suspendovan zbog korišćenja marihuane, čak je javno isticao da mu košarka više nije zanimljiva, usledile su i povrede palca zbog tuče u baru, te i oka, pa je u međuvremenu odigrao samo 50 utakmica.

"U procesu sam sređivanja problema, moram da uradim ono što je najbolje za moje fizičko i psihičko zdravlje. Pokušavam da nađem izvor problema i sredim ih. Ako to ne sredim neću moći da se bavim košarkom", rekao je Sanders.

Sanders je bio jedan od najkorisnijih defantivaca lige kada je bio u formi, ali mu temperament nije dozvolio da se razvije u superstara kakvog su očekivali svi koji su ga gledali na Virdžiniji Komonvelt univerzitetu.

Odrekao se 27 miliona dolara kako bi postao slobodan igrač, ali za neki drugi klub može da potpiše tek pred plej-of, jer će slobodan igrač postati tek 1. marta.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 5

Pogledaj komentare

5 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

23 h

Podeli: