DV: Izvinjavam se, pogrešio sam

Trener Partizana Duško Vujošević izvinio se zbog svog komentara o delegiranju slovenačkih sudija posle trijumfa nad MZT Skopljem sa 63:55.

Izvor: JT

Subota, 31.01.2015.

23:56

Default images
Foto: MZT Skopje Aerodrom/Dragan Mitreski - Dadi

Vujošević je pred meč 20. kola ABA lige, u kojem su ’crno-beli’ ostvarili sedmi trijumf zaredom, izrazio nezadovoljstvo što će meč u Skoplju suditi trojica Slovenaca jer je Olimpija glavni rival Partizanu za plej-of.

Moram da kažem da delegiranje sudija pred ovakvu utakmicu, kada je birana sudijska trojka iz Slovenije, budi određene predrasude pred meč, jer smo u trci za četvrto mesto mi i Olimpija. Međutim, moram da se izvinim, da kažem da je suđenje bilo vrlo kvalitetno i vrlo pošteno, i da moja rezerva te vrste apsolutno nije bila personalna, nego generalna, a kada su u pitanju ovi ljudi potpuno neopravdana”, naglasio je Vujošević.

Vujošević je istakao da su njegovi izabranici bili precizni kada je najpotrebnije i da je posle pobede u Skoplju njegov tim došao u poziciju da se bolji i za bolji plasman od četvrtog mesta na tabeli.

Veoma važna pobeda za nas, koja nam daje mogućnost da mirnije ulazimo u ove završne borbe i da gledamo da li može nešto više da se osvoji i uradi. MZT je veoma motivisan, što se vidi iz činjenice da su imali 16 skokova u napadu, od toga 11 u prvom poluvremenu. Mi smo imali dosta izgubljenih lopti, 15”, rekao je Vujošević, “Milosavljević je imao upalu na drugoj nozi, Tepić se postepeno vraća posle problema sa leđima, i sigurno nas je sve to limitriralo. Međutim, najvažnije je što smo uspeli utakmicu da dobijemo, što smo bili najprecizniji i najkoncentrisaniji onda kada se utakmica lomila. Zahvalnost navijačima koji su došli da nas isprate”.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

113 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: