Murić: Čeka nas vatreno gostovanje

Košarkaš Partizana NIS Edo Murić očekuje teško gostovanje kod MZT-a u 20. kolu regionalne ABA lige.

Izvor: AK

Petak, 30.01.2015.

18:14

Default images
Foto: ABA

Crno-beli se bore za plasman u plej-of takmičenja, a iza sebe imaju seriju od šest pobeda.

"Svima je poznato da tamo nikada nije bilo lako igrati. Imaju vatrene navijače i sigurno će se napuniti hala, jer dolazi Partizan. Kada god igramo u gostima, uvek su sale ispunjene do poslednjeg mesta", rekao je Murić.

Partizan je u sedmom kolu ABA lako savladao skopski tim 65:50 u Pioniru. U međuvremenu crno-beli su dodatno napredovali, trenutno su četvrti sa 12 pobeda, dok MZT ima šest na 12. mestu na tabeli.

"Atmosfera će sigurno biti na vrhuncu, a na nama je da ne napravimo kiks, već da tu utakmicu dobijemo. Mi ćemo uraditi sve što je u našoj moći da pobedimo i da produžimo ovaj niz koji traje", dodao je Murić.

Skopski tim se oslanja na učinak četvorice igrača, najefikasniji je Sead Šehović sa 10,3 poena po meču, dok prosek od oko 9 poena imaju Aleksandar Cvetković (4,8as), Uroš Lučić i Dion Dikson

Duel MZT-a i Partizana igra se u subotu u Skoplju od 21 čas.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

40 Komentari

Možda vas zanima

Svet

16.700 vojnika raspoređeno: Počelo je...

Filipinske i američke trupe počele su danas vojne vežbe "Balikatan" u Filipinima, koje će trajati do 10. maja, a uključivaće i pomorske vežbe u Južnom kineskom moru, na čije teritorije polažu pravo i Kina i Filipini.

12:24

22.4.2024.

1 d

Podeli: