Obradović: Zvezdaši, hvala

Trener Albe Saša Obradović rekao je da mu mnogo znače ovacije koje je dobio pred početak duela u Pioniru.

Izvor: B92

Četvrtak, 29.01.2015.

22:53

Default images
Starsport

Zvezda je pobedila Albu sa 86:69 i tako u 5. kolu ostvarila prvu Top16 pobedu.

Obradović je istakao da njegov tim nije izdržao paklenu atmosferu u hali Pionir i dodao da je Zvezda apsolutno zasluženo slavila.

„Dobro veče svima, nismo se dugo videli. Skoro nisam osetio ovakav ambijent. Lepo je igrati, pa nek sam i protivnik, u ovakvoj atmosferi. Mislim da smo i mi uveličali svojom igrom Zvezdino slavlje. Zaslužili su pobedu, od prvog minuta su stekli prednost. Prva četvrtina je opredila tok meča. Neke izgubljene lopte dale su Zvezdi samopouzdanje, bilo je teško vratiti se u igu. Ja nemam šta da zamerim svojim igračima, borili su se. Mi možemo bolje od ovoga, ali igrači su potpali pod ovakvu atmosferu. Nije tragedija, Alba nema neke velike ciljeve. Mi smo ovde ipak da učimo. Danas nismo naučili, ipak sam očekivao malo bolju igru sa naše strane. Sve čestitke Zvezdi, u poslednje vreme nisu bili na ovakvom nivou, a iz takvih slabijih igrara ipak su pobeđivali. Ja im od srca čestitam i želim im sve najbolje u budućnosti“, rekao je Obradović.

On je posebno istakao da mu mnogo znači podrška navijača koju je dobio pred start utakmice.

„Ja sam emotivno odreagovao. Nije lako kad te tvoj narod nagradi. Ja sam Zvezdino dete, ponikao sam u Zvezdinim mađim kategorijama i neviđeno mi znači ovakav doček. Ne znam da li sam i ja potpao pod uticaj, ali hvala u svakom slučaju Zvezdinim navijačima na dočeku. Najbolji su.“

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

44 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: