Džekson Martines hoće u Seriju A

Agent napadača Porta Džeksona Martinesa Enrike Pompeo izjavio je da njegov klijent želi da pređe u neki od klubova iz Serije A.

Izvor: NL

Sreda, 28.01.2015.

21:39

Default images
Beta/AP Photo/Paulo Duarte

Interesovanje za kolumbijskog fudbalera pokazali su Liverpul i Totenhem, ali njegov predstavnik je istakao da Kolumbijac želi samo u jednu ligu.

"Malo je verovatno da će ga Porto pustiti u januaru jer su još uvek u Ligi šampiona, a u portugalskom šampionatu su iza Benfike. Ako bude otišao iz Portugala njegova želja je da pređe u Seriju A", rekao je Pompeo.

Problem Martinesu pravi otkupna klauzula ugovora koja iznosi 35 miliona evra. Jedan od klubova koji su zainteresovani za njegove usluge je Napoli, ali agent kolumbijskog reprezentativca istakao je da bi on prešao u bilo koji od najboljih italijanskih klubova.

Bio bi srećan u Napoliju jer je to veoma poseban klub, ali bi ga usrećio i transfer u Romu, Milan ili Juventus jer su to sve odlični timovi”, dodao je Pompeo.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

10 Komentari

Možda vas zanima

Svet

16.700 vojnika raspoređeno: Počelo je...

Filipinske i američke trupe počele su danas vojne vežbe "Balikatan" u Filipinima, koje će trajati do 10. maja, a uključivaće i pomorske vežbe u Južnom kineskom moru, na čije teritorije polažu pravo i Kina i Filipini.

12:24

22.4.2024.

1 d

Podeli: