Slaviša Stojanović selektor Grčke?

Slovenački trener koji je prošle godine vodio Crvenu Zvezdu Slaviša Stojanović dao je ostavku posle loših rezultata u belgijskom Lirsu.

Izvor: NL

Sreda, 28.01.2015.

20:57

Default images
Starsport

Posle odlaska iz Belgije grčki mediji navode Stojanovića kao mogućeg naslednika Klaudija Ranijerija na klupi reprezentacije.

Italijanski stručnjak dobio je otkaz u novembru, pošto je Grčka u okviru kvalifikacija za Evropsko prvenstvo poražena od Farskih Ostrva na domaćem terenu, a slovenački trener je istakao da je počastvovan interesovanjem grčkog saveza.

Lirs se trenutno nalazi na poslednjem mestu u belgijskom šampionatu, sa samo dva boda u poslednjih pet mečeva. Stojanovićev bivši klub mu se u saopštenju zahvalio na dosadašnjem radu.

"Posle skromnih rezultata Stojanović je podneo ostavku. Nismo imali drugu opciju nego da je prihvatimo, ali mu se zahvaljujemo za njegov rad u klubu u poslednjih nekoliko meseci", navodi se u saopštenju Lirsa.

Slovenački trener je u karijeri vodio niz slovenačkih klubova, a prošle sezone je doneo titulu Crvenoj zvezdi. Ukoliko sedne na klupu Grčke to će mu biti drugi selektorski posao u karijeri, pošto je godinu dana vodio Sloveniju.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

19 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: