Milivojević glavom sa 15 metara

Vezni fudbaler Olimpijakosa Luka Milivojević postigao je dva gola u prvih 25 minuta u pobedi svog tima u revanš meča 1/8 finala grčkog kupa sa Tirnavosom 8:0.

Izvor: NL

Sreda, 28.01.2015.

19:32

Default images
foto: Beta/AP

Nekadašnji igrač Crvene zvezde u prvom meču sa grčkim prvoligašem postigao je svoj prvenac u dresu Olimpijakosa.

Milivojević je doveo ‘crveno-bele’ u vođstvo u devetom minutu, dok je drugim golom u 25. postavio konačan rezultat na poluvremenu 4:0. Srpski fudbaler je oba gola postigao glavom.

On je u devetom minutu doneo prednost timu iz Pireja kada je posle centaršuta sa leve strane uleteo iz drugog plana i glavom savladao protivničkog golmana sa više od deset metara.

Slična situacija se desila i kod drugog pogotka, pošto je Milivojević još jednom uhvatio centaršut saigrača sa levog krila, ali je distance od gola ovoga puta bila još veća i golman grčkog drugoligaša je savladan sa 15-ak metara.

Oba gola došla su na asistenciju Durmaza, koji je u drugom poluvremenu postigao het-trik i tako upotpunio ubedljiv trijumf Olimpijakosa u ovom dvomeču (3:0, 8:0).

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 5

Pogledaj komentare

5 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

1 d

Podeli: