Murinjo: Bane krvario za Čelsi

Menadžer Čelsija Žoze Murinjo pohvalio je požrtvovanost Branislava Ivanovića posle plasmana ’Plavaca’ u finale Liga kupa.

Izvor: B92

Sreda, 28.01.2015.

17:43

Default images
Beta/AP Photo/Kirsty Wigglesworth

Srpski reprezentativac je u revanšu 1/2 finala postigao odlučujući gol, a njegova želja za pobedom videla se i po tome što mu je tokom meča kopačka bila potpuno krvava.

"Ivanović je obilno krvario i njegova kopačka bi trebalo odmah da bude prosleđena mlađim kategorijama pošto je bila potpuno crvena od krvi", istakao je Murinjo.

Posle nerešenog rezultata na Enfiludu 1:1 regularni deo revanš meča se završio bez golova, ali srpskom defanzivcu povreda noge nije smetala da u 94. minutu bude najspretniji u šesnaestercu protivnika i na asistenciju Vilijana postigne gol.

Osim Ivanovićevog gesta koji je izazvao divljenje Murinja javnost je obratila pažnju i na sramno ponašanje napadača ‘Plavaca’ Dijega Koste.

Portugalski stručnjak je i u prošlosti često hvalio radnu etiku i borbenost desnog beka Čelsija, dok je Ivanović u razgovoru za B92 rekao da je Murinjo impresivan.

'Plavci' će se u finalu ovog takmičenja sastati sa boljim iz duela Šefild Junajteda i Totenhema koji se igra u sredu od 20:45 časova,

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

41 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: