Murinjo kažnjen zbog sudija

Menadžer Čelsija Žoze Murinjo kažnjen je sa 25.000 funti od strane FA zbog otpužbi da se vodi sudijska kampanja prvotiv njegovog tima

Izvor: AK

Sreda, 28.01.2015.

13:29

Default images
foto: Beta/AP

Portugalac je to izgovorio jer je njegov tim uskraćen za penal u remiju sa Sautemptonom (1:1) krajem decembra.

Murinjo je upozoren za buduće slične ispade, ali je oslobođen za ukazivanje na pristrasnost sudija.

"Postoji kampanja protiv Čelsija. Ne znam zašto i nije me briga. Svi znaju da je to bio penal", rekao je Murinjo to nakon što sudija Entoni Tejlor nije svirao penal nad Seskom Fabregasom, već je kaznio Španca žutim kartonom zbog simuliranja.

Kazna je usledila nakon što je Murinjo samo sedam dana ranije zvanično upozoren od strane FA zbog komentarisanja suđenja, posle pobede nad Stoukom 2:0, pa je verovatno zbog toga propustio da direktno kritikuje suđenje u pobedi nad Liverpulom u polufinalu Liga kupa u utorak uveče.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 4

Pogledaj komentare

4 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Bure baruta pred eksplozijom: Počinje veliki rat?

Bliski istok, zbog promene ravnoteže snaga i dubokih kriza, pre svega palestinsko-izraelske, može se smatrati buretom baruta i ima potencijal da dovede ne samo do regionalnog sukoba, već i do globalnog konflikta.

20:40

17.4.2024.

1 d

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

1 d

Podeli: