FIFA: Real pod istragom kao Barsa

Svetska fudbalska federacija potvrdila je da je pokrenula istragu protiv madridskog Reala oko neregularnosti prilikom dovođenja maloletnih igrača.

Izvor: JT

Utorak, 27.01.2015.

17:18

Default images
Beta/AP Photo/Andres Kudacki

Taj slučaj podseća na ono što se desilo prošle godine, kada je vladajuće telo svetskog fudbala kaznilo je Barselonu zabranom transfera u dva prelazna roka zbog kršenja propisa.

Međutim, za sada nije pokrenut nikakav disciplinski postupak protiv ‘kraljevskog kluba’.

FIFA trenutno prikuplja informacije i dokumenta kako bi mogla na pravi način da izvrši procenu situacije. U ovom trenutku, nikakav disciplinski postupak nije pokrenut. U ovom trenutku ne možemo da objavimo više informacija”, naglasio je portparol FIFA:

S druge strane, iz Reala ističu da su opušteni, iako ih čeka oštra kazna u slučaju da se ustanovi da su kršili pravila.

Sve što mogu da kažem je da se slažemo sa FIFA po ovom pitanju. Radili smo sa njima i nastavižemo da radimo. Nemamo nikakve sumnje oko transfera Reala”, rekao je jedan od direktora Reala Emilio Butragenjo.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 4

Pogledaj komentare

4 Komentari

Možda vas zanima

Svet

16.700 vojnika raspoređeno: Počelo je...

Filipinske i američke trupe počele su danas vojne vežbe "Balikatan" u Filipinima, koje će trajati do 10. maja, a uključivaće i pomorske vežbe u Južnom kineskom moru, na čije teritorije polažu pravo i Kina i Filipini.

12:24

22.4.2024.

1 d

Podeli: