Eto i zvanično kod Mihajlovića

Kamerunski napadač Samuel Eto i zvanično je prešao iz Evertona u Sampdoriju, potvrdio je premijerligaški klub.

Izvor: B92, Tanjug

Utorak, 27.01.2015.

16:40

Default images

Četvorostruki najbolji afrički fudbaler, koji je u avgustu prešao iz Čelsija u Everton i za taj klub postigao četiri gola na 20 utakmica, potpisao je dvoipogodišnji ugovor sa Sampdorijom.

"Zahvalni smo Etou sto je u tim doneo svoje iskustvo i znanje", rekao je menadžer Evertona Roberto Martinez i u ime celog kluba poželeo bivšem fudbaleru Barselone sve najbolje u sledećem poglavlju njegove karijere.

Tridesettrogodišnji Eto je pomogao Barseloni da osvoji Ligu šampiona 2009, a sledeće godine je ostvario isti uspeh sa Interom. Eto je 2011. prešao u Anži iz Mahačkale u transferu koji se smatra najvećim u istoriji do tada, pre nego što je 2013. prešao u Ccelsi.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 1

Pogledaj komentare

1 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: