Antiću bogatsvo u kineskoj 2. ligi

Nekadašnji selektor fudbalske reprezentacije Srbije Radomir Antić ponovo će raditi u KIni pošto je imenovan za trenera ambicioznog drugoligaša Hebeja.

Izvor: B92

Utorak, 27.01.2015.

15:47

Default images

On je prema navodima tamošnjih medija potpisao trogodišnji ugovor vredan tri miliona evra po sezoni, a imaće i odredjene bonuse u slučaju plasmana u elitni rang kineskog fudbala.

Klub koji je osnovan pre pet godina želi da stvori jak tim kako bi se domogao prve lige i najavili su dolazak nekoliko proverenih igrača iz Evrope. Antić je od kraja 2013. godine bio bez posla nakon što je napustio Šangdong, a tokom karijere vodio je Partizan, Saragosu, madridski Real, Ovijedo, Barselonu i Seltu, a najveći uspeh napravio je sa Atletikom, sa kojim je 1996. godine osvojio duplu krunu - Primeru i Kup kralja.

Reprezentacija Srbije je pod vodjstvom Antića poslednji put učestvovala na velikom takmičnju, na Svetskom prvenstvu u Južnoj Africi 2010. godine. Njemu će rival u kineskoj drugoj ligi biti nekadašnji trener Partizana Aleksandar Stanojević, koji je nedavno preuzeo Peking Enterprajz.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

27 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: