Valensija čuva svoju decu

Španska Valensija planira da ponudi nove ugovore Paku Alkaseru i Hozeu Gaji, kako bi obezbedila ostanak tih talentovanih igrača u klubu.

Izvor: NL

Ponedeljak, 26.01.2015.

15:18

Default images
Beta/AP Photo/Alberto Saiz

Kako su preneli španski mediji, Alkaser je blizu potpisivanja novog, petogodišnjeg ugovora, po kojem će njegova otkupna klauzula iznositi 59 umesto 15 miliona evra.

Alkase je ponikao u Valensiji, ima 21 godinu i igra u napadu. Jedan je od najboljih igrača kluba, a na 63 utakmice postigao je 19 golova. Gaja ima 19 godina i igra na poziciji levog beka, a takođe je ponikao u Valensiji.

Detalji potencijalnog Gajinog ugovora nisu navedeni.

Alkaser je prošle godine debitovao je za reprezentaciju Španije, za koju je na pet utakmica postigao tri pogotka.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 2

Pogledaj komentare

2 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Bure baruta pred eksplozijom: Počinje veliki rat?

Bliski istok, zbog promene ravnoteže snaga i dubokih kriza, pre svega palestinsko-izraelske, može se smatrati buretom baruta i ima potencijal da dovede ne samo do regionalnog sukoba, već i do globalnog konflikta.

20:40

17.4.2024.

1 d

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

1 d

Podeli: