Pires: Ančeloti da zameni Vengera

Nekadašnji fudbaler Arsenala Francuz Rober Pires rekao je da bi trener Reala Karlo Ančeloti bio idealno rešenje da nasledi Arsena Vengera na klupi "tobdžija".

Izvor: B92

Ponedeljak, 26.01.2015.

11:00

Default images

Pires, ipak, ne očekuje da Venger u skorije vreme napusti klub iz severnog Londona.

"Venger ima važeći ugovor. Ko bi bio idealna zamena? Tijeri Anri razume fudbal i Arsenal. Ne znam, ali meni se više svidja Ančeloti. To je moje mišljenje, što ne znači da je on sada potreban Arsenalu", rekao je Pires.

On je dodao da Arsenal nije previše grešio prilikom dovodjenja igrača.

"Ako igrate u Arsenalu, znači da imate odredjeni kvalitet. Najbolji potez napravili su dovodjenjem Santija Kazorle. Navijači vole Aleksisa Sančeza, on je brz, lako se privikao na Premijer ligu, ali Kazorla je mnogo važniji. On je naš najbolji igrač u poslednjih nekoliko meseci", rekao je bivši francuski reprezentativac.

Pires je od 2000. do 2006. godine nosio dres Arsenala sa kojim je osvojio dve titule i tri FA kupa. Bio je deo generacije koja je 2004. godine bez poraza postala prvak Engleske.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

11 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

1 d

Podeli: