Murinjo: Ni reč posle Bredforda

Menadžer Čelsija Žoze Murinjo rekao je da nije razgovarao sa svojim fudbalerima posle poraza od trećeligaša Bredforda, u četvrtom kolu FA kupa.

Izvor: NL

Ponedeljak, 26.01.2015.

10:09

Default images
AP Photo/Jon Super

Čelsi je u subotu izgubio na svom terenu od Bredforda sa 2:4, uprkos vodjstvu od 2:0, a Murinjo je posle tog duela rekao da se stidi.

"Šta sam rekao igračima? Ništa. Ni reč. To nije bio trenutak za razgovor sa njima", rekao je Murinjo, preneli su britanski mediji.

Portugalski stručnjak je istakao da nisu samo igrači odgovorni za poraz, već da i on snosi deo krivice.

"Odgovoran sam isto koliko i fudbaleri. Ali, ja sam šef, a šef ima veću odgovornost. Na poluvremenu smo vodili sa 2:1 i razgovarali smo o tome koliko je opasan taj rezultat. Razgovarali smo o njihovom načinu igre, a za taj meč spremali smo se kao za svaki premijerligaški", rekao je on.

Murinjo je istakao da je prelomni momenat meča bio izjednačenje Bredforda u drugom poluvremenu.

"U poluvremenu su moji igrači mislili da će postići gol, ali kada e Bredford izjednačio na 2:2, utakmica je postala luda", dodao je portuglaski trener.

On je istakao da ga taj poraz neće naterati da kupuje nove igrače, uprkos spekulacijama da je zainteresovan za Huana Kuadrada iz Fiorentine i Daglasa Košte iz Šahtjora.

"Ovaj rezultat ne menja moje planove. Zadovoljan sam ekipom koju imam. Ovo je Čelsi i uvek razmišlja o brojevima i finansijskom fer-pleju. Ne možemo sada da trošimo novac. Slažem se sa klubom, ne možemo na tržište", rekao je Murinjo.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 5

Pogledaj komentare

5 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Bure baruta pred eksplozijom: Počinje veliki rat?

Bliski istok, zbog promene ravnoteže snaga i dubokih kriza, pre svega palestinsko-izraelske, može se smatrati buretom baruta i ima potencijal da dovede ne samo do regionalnog sukoba, već i do globalnog konflikta.

20:40

17.4.2024.

19 h

Politika

Mediji: Ultimatum za Srbiju

Višegodišnja dilema "Kosovo ili Evropska unija", koja je lebdela nad Srbijom, dobiće svoj praktični izraz sledeće nedelje, pišu mediji.

13:01

17.4.2024.

1 d

Podeli: