Vajtsajd: Hoću bolji rejting u 2K

Centar Majami Hita Hasan Vajtsajd izjavio je posle sjajne partije u pobedi Majamija nad Čikagom 96:84 da samo želi bolje ocene u video igrici NBA 2K.

Izvor: B92

Ponedeljak, 26.01.2015.

09:08

Default images
Beta/AP Photo/J Pat Carter

Vajtsajd je imao tripl-dabl učinak od 14 poena, 13 skokova i 12, blokada i prvi je igrač Hita u istoriji koji je imao više od deset poena, skokova i blokada u istoriji.

"Ovo je blagoslov, pre tri meseca sam vredno trenirao i nisam mogao da nađem klub. Pokušavamo da pobedimo svako veče, a ja samo pokušavam da poboljšam svoj rejting u NBA 2K", rekao je Vajtsajd.

Pet od 12 blokada Vajtsajda bile su na krilnom centru Čikaga Tadžu Gibsonu, a partija sa po 12 poena, skokova i asistencija nije viđena od sezone 1997/1998.

Svog saigrača pohvalio je i Kris Boš, koji je istakao da Vajtsajd mora da ostane skroman i da nastavi da radi.

„Svakako pruža više nego što se od njega očekivalo, ali me to ne iznenađuje, video sam da je u formi. Želim da ostane na zemlji, nastavi da radi i pruža dobre partije“, rekao je superstar Majamija.

Dvadesetpetogodišnji centar koji je do sada gradio karijeru u razvojnoj ligi i Aziji postavio je veliki broj rekorda, pa je tako igrač koji je za najmanje minuta došao do tripl-dabla koji uključuje i blokade, a takođe od Manutea Bola 1989. nije viđeno da je neki igrač imao 12 blokada za manje od 25 minuta za terenu.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 6

Pogledaj komentare

6 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: