Hit bolji od Bulsa, sjajni Vajtsajd

Košarkaši Majami Hita pobedili su Čikago Bulse na gostovanju sa 96:84 u prvoj utakmici nedeljnog programa u NBA ligi.

Izvor: JT

Nedelja, 25.01.2015.

21:55

Default images
Beta/AP Photo/J Pat Carter

Tim sa Floride je kontrolisao rezultat tokom gotovo cele utakmice i tako došao do 20. pobede ove sezone, dok su Bulsi doživeli 17. poraz.

Pored trijumfa Hita, utakmicu je obeležila i sjajna partija Hasana Vajtsajda koji je imao 14 poena, 13 skokova i neverovatnih 12 blokada, što mu je bilo dovoljno za ‘tripl-dabl’ učinak.

Najbolji u trijumfu Majamija bio je Dvejn Vejd sa 26 poena, Kris Boš je dodao 20 poena is edam skokova, Mario Čalmers 15 poena i pet asistencija, a 15 poena dao je i Deng.

Kod Bulsa, Derik Rouz se istakao sa 19 poena, a zapažen je bio i Pau Gasol sa 13 poena i 17 skokova.

Hit je na poluvremenu vodio deset poena razlike, pred poslednju četvrtinu je imao 12 poena prednosti, da bi potom rutinski priveo meč kraju.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

21 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Bure baruta pred eksplozijom: Počinje veliki rat?

Bliski istok, zbog promene ravnoteže snaga i dubokih kriza, pre svega palestinsko-izraelske, može se smatrati buretom baruta i ima potencijal da dovede ne samo do regionalnog sukoba, već i do globalnog konflikta.

20:40

17.4.2024.

1 d

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

23 h

Podeli: