Rad od ponedeljka u Antaliji

Fudbaleri Rada u ponedeljak putuju u Antaliju, gde će odraditi drugi deo priprema za nastavak sezone.

Izvor: JT

Nedelja, 25.01.2015.

21:46

Default images
Starsportphoto

‘Građevinari’ će u tom turskom letovalištu boraviti 15 dana i pored treninga, imaće i četiri prijateljske utakmice.

Prva provera izabranike Milana Milanovića očekuje u četvrtak, kada će im rival biti Belhatov, a potom slede dueli sa Astanom, 1. februara, Pohang Stilersima, 5. februara, i Slavijom iz Praga, 8. februara.

Fudbaleri Rada će pred početak prolećnog dela šampionata odigrati još jednu prijateljsku utakmicu u Beogradu. Na startu druge polusezone, ‘Građevinari’ se 14. februara sastaju sa Vojvodinom.

Očekuje nas ozbiljan rad a za protivnike u Antaliji ćemo imati kvalitetne rivale. Imamo odlične uslove za rad, počev od terena pa do smeštaja i ishrane. Tri puta sam bio u reonu od Antalije i Beleka i sva tri puta smo imali izvanredne uslove. Nema razloga da tako ne bude i ovoga puta”, rekao je Milanović.

Milanović će na put posvesti 26 igrača, a na spiksu su: Borisa Radunović, Darko Dejanović, Miloš Marković, Stefan Vico, Nikola Maraš, Nikola Đurić, Nikola Raspopović, Vladimir Rodić, Ognjen Gnjatić, Branislav Milošević, Đorđe Denić, Aleksandar Simić, Ivan Marković, Nemanja Mihajlović, Miloš Milisavljević, Miloš Čudić, Borko Veselinović, Filip Erić, Uroš Nenadović, Miloš Obradović, Petar Jelić, Bogdan Mladenović, Matija Ljujić, Stefan Mihajlović, Filip Bajinović i Aleksandar Milanović.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 1

Pogledaj komentare

1 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

1 d

Podeli: