Paunić: Možemo da pobedimo Zvezdu

Košarkaš Budućnosti Ivan Paunić rekao je da njegova ekipa ima kvalitet da pobedi lidera ABA lige Crvenu zvezdu u okviru 19. kola.

Izvor: JT

Nedelja, 25.01.2015.

18:42

Default images
Starsportphoto

Podgoričani u ponedeljak u 18 časova u “Morači” dočekuju neporažene ‘crveno-bele’, a pred taj duel drže drugo mesto sa skorom 15/3.

“Ova ekipa ima veliki kvalitet i siguran sam da možemo da dobijemo Zvezdu. Imamo sjajne igrače, odličan stručni štab, koji svaki meč pripremi na najbolji mogući nacin, do najsitnijih detalja i zato verujem da možemo do pobede”, rekao je Paunić.

Kao najveću opasnost po Budućnost u redovima Zvezde, Paunić je naveo Markusa Vilijamsa i Bobana Marjanovića.

Vilijams i Marjanović su njihovi ključni igrači, koji odlično igraju ‘pikenrol’. Ali, i ostali su u sjajnoj formi. Pokušaćemo da odigramo agresivno na Vilijamsa, da ne dozvolimo da Marjanović prima lopte za lake poene”, naglasio je Paunić.

Srpski košarkaš je dodao da njegova ekipa ipak ne sme da zaboravi na ostale Zvezdine igrače.

Jednostavno, kolektivno moramo da odigramo odbranu na najbolji mogući način”, naveo je Paunić.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 9

Pogledaj komentare

9 Komentari

Možda vas zanima

Svet

16.700 vojnika raspoređeno: Počelo je...

Filipinske i američke trupe počele su danas vojne vežbe "Balikatan" u Filipinima, koje će trajati do 10. maja, a uključivaće i pomorske vežbe u Južnom kineskom moru, na čije teritorije polažu pravo i Kina i Filipini.

12:24

22.4.2024.

1 d

Podeli: