Radenović u Poljskoj juri titulu

Bivši košarkaš Crvene zvezde Ivan Radenović karijeru će nastaviti u poljskom Košalinu i pored mnogih spekulacija da bi mogao ponovo da obuče 'crveno-beli' dres.

Izvor: NL

Nedelja, 25.01.2015.

12:21

Default images
Starsport

Očekuje se da krilni centar u nedelju dođe u novi klub i u ponedeljak obavi lekarske preglede, a direktor kluba je istakao zadovoljstvo novim pojačanjem.

"Ivan će nam doneti snagu i agresivnost ispod koševa. Ako uspešno prođe testove, priključiće se timu i odmah će biti registrovan za poljsku ligu", rekao je direktor Košalina Pjotr Kviatkovski.

Radenović je na kraju prošle sezone napustio Zvezdu za koju je na 10 utakmica u Evroligi prosečno postizao osam poena i četiri skoka.

Završio je Univerzitet Arizona, a tokom karijere igrao je za Partizan, Đironu, Panelinios, moskvoski CSKA, Kahasol, Menorku i Donjeck. Nekoliko puta je bio i na širem spisku reprezentacije Srbije.

Košalin se trenutno nalazi na deobi drugog mesta poljskog šampionata sa još dva tima, sa jednom pobedom manje od prvoplasirane Zjelone Gore.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

13 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Bure baruta pred eksplozijom: Počinje veliki rat?

Bliski istok, zbog promene ravnoteže snaga i dubokih kriza, pre svega palestinsko-izraelske, može se smatrati buretom baruta i ima potencijal da dovede ne samo do regionalnog sukoba, već i do globalnog konflikta.

20:40

17.4.2024.

1 d

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

1 d

Podeli: