Lalatović: Darko, pa pitaj me

Nenad Lalatović rekao je da ne zamera Darku Lazoviću zato što ga nije pitao da li nešto nije u redu, pošto je preko novina saznao da nije više kapiten.

Izvor:

Subota, 24.01.2015.

22:49

Default images
StarSport

"Trebalo je Darko da me pita, ako je smatrao da nešto nije u redu, ali ne zameram mu. Nisam još promovisao novog kapitena jer sam planirao da to uradim pred odlazak u Tursku. I to ćemo uraditi kako i dolikuje. Zato nisam pričao sa Lazovićem, niti sa bilo kojim drugim igračem", rekao je trener Crvene zvezde.

"Luković je poneo traku protiv Tolmina, jer je Lazović bio na klupi. U nastavku je kapiten bio Darko. Ništa nije sporno, nosiće ovde traku obojica", podvukao je Lalatović.

Lazović je ukratko ponovio ono što je rekao posle meča sa Tomlinom.

"Neću da pravim frku, već sam samo rekao ono što me je zabolelo. Nije trebalo iz novina da saznam da nisam kapiten, dugo sam ovde i mislim da sam zaslužio da mi se kaže. Da me pogrešno ne shvate, ja poštujem odluku kluba i trenera, drago mi je što je Luković kapiten. On je sjajan čovek i fudbaler, mladi igrači će u njemu imati veliku podršku. Lično imam odličan odnos sa Lunetom, samo mi je krivo da za promene saznam prvo u medijima, a posle od trenera", ponovio je priču Lazović.

A da nema sumnje da je Aleksandar Luković novi kapiten, potvrdio je Lalatović posle prvog meča rekavši da je "Lune prava ličnost, autoritet, iskusan igrač, pravi profesionalac i neko ko će ostati duže u klubu".

Zvanične promene još nije bilo, ali iza kulisa ovog čina ostalo je nezadovoljstva Darka Lazovića. Posle 5,5 godina provedenih u klubu, nije ga povredila sama promena već način na koji je za to saznao.

U međuvremenu, generalni direktor šampiona Srbije Zvezdan Terzić osvrnuo se na prelazni rok, istakavši da – "Crvena zvezda neće pristajati na ucene".

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

47 Komentari

Možda vas zanima

Svet

16.700 vojnika raspoređeno: Počelo je...

Filipinske i američke trupe počele su danas vojne vežbe "Balikatan" u Filipinima, koje će trajati do 10. maja, a uključivaće i pomorske vežbe u Južnom kineskom moru, na čije teritorije polažu pravo i Kina i Filipini.

12:24

22.4.2024.

1 d

Podeli: