Grizman blista, Atletiko slavi

Atletiko Madrid lako je osvojio nova tri boda u Primeri, savladao je Rajo Valjekano 3:1 (2:1) u 20. kolu.

Izvor: AK

Subota, 24.01.2015.

21:59

Default images
foto: Beta/AP

Junak 14. pobede "jorgandžija" bio je Francuz Antoan Grizman sa dva gola u prvih 25 minuta.

Deset minuta pre poluvremena Trashoras vraća goste iz predgrađa u meč, ali autogol Manuča u 56. minutu potvrđuje slavlje domaćina.

Grizman je golove postigao iz prve dve prave šanse za Atletiko na meču. Prvo je iskoristio grešku odbrane Raja, a potom centaršut Mandžukića glavom pretvorio u svoj deseti gol sezone.

Nije bilo uzbuđenja do kraja poluvremena, da bi iznenada Roberto Trashoras sjajnim udarcem sa ivice kaznenog prostora vratio Rajo u meč.

Međutim, u desetom minutu nastavka, oštar centaršut iz kornera Manučo je nesrećno skrenuo u svoju mrežu.

U samom finišu meča Grizman i Tores su imali po dobru šansu, ali su bili neuspešni. Francuza je stativa sprečila da postigne het-trik, a El Ninja golman Tono.

Atletiko je slavio četvrti put u poslednjih pet kola i nastavio da prati Barselonu, koja mu "beži" tri, i Real, koji je četiri boda ispred, uz meč manje.

Rajo je poražen treći put u poslednjih pet utakmica pa je ostao na desetoj poziciji, sa sedam bodova od zone ispadanja.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 1

Pogledaj komentare

1 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

1 d

Podeli: