CR7 šutirao igrače, Bejl spasao tim

Fudbaleri Real Madrida slavili su u Kordobi 2:1 (1:1) posle dramatičnog i teškog gostovanja kod tima Miroslava Đukića u 20. kolu Primere

Izvor: AK

Subota, 24.01.2015.

17:50

Default images
foto: Beta/AP

Real se mučio svih 90 minuta, da bi na kraju slavio preokretom sa igračem manje, golovima Karima Benzeme i Gareta Bejla iz penala.

Najbolji igrač sveta Kristijano Ronaldo je pet minuta pre kraja, pri rezultatu 1:1, isključen zbog udaranja rivala u nogu.

Kordoba je povela već u trećem minutu golom Gilasa iz penala, nakon što je Sesrhio Ramos igrao rukom u kaznenom prostoru.

Ipak, već u 27. izjednačio je Karim Benzema. U nastavku meča Real je dominirao, ali nije ozbiljno ugrozio gol domaćina.

Prava drama usledila je u poslednjih pet minuta. Kristijano Ronaldo je zbog udaranja Edimara isključen u 85. minutu. On se nije previše uzburio, teren je napustio čisteći bedž Svetskog klupskog šampiona. Ipak, samo dva minuta kasnije Kartabija igrao rukom u svom kaznenom i poklonio penal gostima.

Igrač Kordobe je isključen ,a Garet Bejl je bio siguran sa bele tačke i tako spasao Real na ovom teškom gostovanju.

Real posle 19 utakmica ima 48 bodova, četiri više od Barselone, dok je Kordoba ostala 14. sa 18 bodova iz 20 utakmica, sa dva ispred zone ispadanja.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

95 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Bure baruta pred eksplozijom: Počinje veliki rat?

Bliski istok, zbog promene ravnoteže snaga i dubokih kriza, pre svega palestinsko-izraelske, može se smatrati buretom baruta i ima potencijal da dovede ne samo do regionalnog sukoba, već i do globalnog konflikta.

20:40

17.4.2024.

1 d

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

1 d

Podeli: