Htela ga Zvezda, završio u Voši

Doskorašnji fudbaler Donjeg Srema Rade Krunić priključio se Vojvodini i otputovaće sa novosadskim klubom na pripreme u Tursku.

Izvor: JT

Subota, 24.01.2015.

16:35

Default images
Starsportphoto

22-godišnji Krunić, koji je u timu iz Pećinaca nastupao kao pozajmljeni igrač iz Verone, bio je želja trenera Crvene zvezde Nenada Lalatovića, ali će po svemu sudeći potpisati ugovor sa Vojvodinom do 2016. godine.

On putuje kao igrač Vojvodine, a promociju svih naših novih fudbalera održaćemo po povratku. Zadovoljni smo jer je pojačana konkurencija u našem prednjem redu i svakako da će Krunić predstavljati pojačanje”, potvrdio je Mićo Vranješ, transfer-koordinator Vojvodine.

Ofanzivni vezista rođen je u Foči, gde je i počeo fudbalsku karijeru u lokalnoj Sutjesci, da bi 2013. usledila selidba u Donji Srem, a godinu dana kasnije u Veronu, koja ga je pozajmila klubu iz Pećinaca.

Za Donji Srem je do sada odigrao 52 meča i postigao pet golova, dok je dres mlade reprezentacije Bosne i Hercegovine nosio sedam puta.

Krunić je poslednjih nedelja pominjan kao pojačanje Zvezde, ali su se crveno-beli ipak odlučili za najboljeg igrača crnogorske lige Vladimira Jovovića iz Sutjeske, čija je promocija na "Rajko Mitić" stadionu odložena.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

14 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

1 d

Podeli: