Uživajte u hokeju iz prvog lica

Najjača hokejaška liga na svetu – NHL uskoro će svim ljubiteljima tog sporta pružiti novu perspektivu tokom gledanja utakmica preko malih ekrana.

Izvor: JT

Subota, 24.01.2015.

10:47

Default images
YouTube screenshot

NHL liga u petak je objavila da je postigla dogovor sa kompanijom Gopro, koja će napraviti pravu revoluciju u hokeju jer će gledaocima omogućiti da vide kako taj sport izgleda iz prvog lica.

Zahvaljujući tim kamerama, navijači će moći da na zanimljiv način uživaju u neverovatnoj brzini i veštinama najboljih hokejaša današnjice. Tim povodom, NHL liga je objavila video u kojem je nagovestila kako će sve izgledati, a prva utakmica na kojoj će te kamere biti korišćene biće ‘Ol Star’. Neke od glavnih zvezda NHL lige su očigledno uživale u snimanju tizera, a sigurno je da se mnogi raduju prvoj tuči koja će biti ovekovečena Gopro kamerama.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

11 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

1 d

Podeli: