KKCZ: Ataman predvodi Galatasaraj

Crvena zvezda saopštila je da je Erginu Atamanu dozvoljen ulazak u Srbiju posle sastanka predsednika Nebojše Čovića i predsednika Vlade Aleksandra Vučića.

Izvor:

Ponedeljak, 12.01.2015.

16:28

Default images
StarSport

Trener Galatasaraja će tako imati priliku da, u petak od 21 čas, predvodi svoj tim protiv crveno-belih u trećem kolu grupe E Top 16 faze Evrolige.

Kako je saopšteno na zvaničnom sajtu kluba, rukovodstvo Zvezde preduzima brojne aktivnosti i ulaže velike napore u nameri da utakmica.

Saopštenje Crvene zvezde Telekom prenosimo u celosti i bez ispravki:

"Rukovodstvo KK Crvena zvezda preduzima brojne aktivnosti i ulaže velike napore u nameri da utakmica trećeg kola E grupe Top 16 faze Evrolige protiv Galatasaraja protekne u najboljem redu. Upravo sa tim ciljem, kao što je i najavljeno, Predsednik Vlade Republike Srbije gospodin Aleksandar Vučić primio je predsednika KK Crvena zvezda Nebojšu Čovića. Premijer Srbije je podržao inicijativu KK Crvena zvezda i dogovore koje je Zvezda postigla sa Galatasarajem i Evroligom uz konstataciju da će država Srbija i njeni nadležni organi u potpunosti obezbediti odigravanje utakmice Crvena zvezda – Galatasaraj.Treneru Atamanu će biti omogućen dolazak u Srbiju i on će predvoditi ekipu iz Istanbula u duelu sa crveno-belima koji je zakazan za petak 16. januar u Kombank areni sa početkom u 21 sat", stoji na sajtu kluba.

Takođe, najuže rukovodstvo KK Crvena zvezda u ponedeljak je održalo sastanke sa svim bezbednosnim službama na nivou Republike Srbije i Grada Beograda u cilju što bolje pripreme organizacije utakmice sa Galatasarajem. Na ovim sastancima je još jednom istaknuta rešenost i odlučnost da se preduzmu sve neophodne mere kako bi meč sa turskim timom protekao bez bilo kakvih problema.

U međuvremenu, Crvena zvezda objavila je da će karte za duel biti u prodaji od srede.

Podsetimo, predsednik Vlade Srbije Aleksandar Vučić poručio je da trener Ergin Ataman nije više dobrodošao u Srbiju, pošto je prethodno nazvao navijače Crvene zvezde teroristima, posle meča dve ekipe u grupnoj fazi takmičenja. Te noći u Istanbulu navijači turskog kluba ubili su Marka Ivkovića, mladog navijača crveno-belih.

Bilo je veliko pitanje da li će se duel dve ekipe igrati pred navijačima,

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

97 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: