Gašić: Ovo nema veze sa korektnošću

Pomoćni trener Partizana Velimir Gašić, koji je vodio tim u meču protiv Budućnosti, kaže da je njegov tim loše počeo meč i da je posle morao da juri rezultat.

Izvor: B92, Beta

Nedelja, 21.12.2014.

22:05

Default images

Gašić je priznao da je Budućnost zasluženo pobedila 72:61, ali je i kritikovao sudijske odluke.

“Mislim da dobar deo utakmice nismo adekvatno odgovorili na agresivnu i čvrstu igru u odbrani, što im je donelo veliko samopouzdanje. Imali su veliku kontrolu skoka i davali su lake poene i one na kraju napada. Bili smo u poziciji da non-stop nešto jurimo".

"Vrlo je teško protiv Budućnosti juriti rezultat. Nismo imali dovoljno mirnoće i strpljenja kada smo uspeli da se približimo rezultatski da to materijalizujemo na pravi način i eventualno uvedemo utakmicu u nešto što je mnogo neizvesnije", dodao je Gašić

Partizan je pretrpeo sedmi poraz u Jadranskoj ligi, uz šest pobeda.

"Nisam zadovoljan kako smo izgledali većim delom utakmice. Ono što je dobro i što je bilo prisutno su agresivnost i čvrstina u odbrani u trećoj četvrtini i početkom četvrte, ali smo onda već bili opterećeni penalima i bilo je teško da se održi nivo pritiska i agresivnosti", rekao je Gašić i osvrnuo se na kadrovske probleme.

"Veliki problem predstavljalo je odsustvo Đorđa Gagića i Eda Murića. Videli ste da u poslednje vreme ni Nikola Milutinov nije trenirao, i Aleksandar Pavlović je imao problema sa povredom, ali je igrao".

Gašić je kritikovao sudije, ali je naglasio da je Budućnost pobedila jer je bolje igrala.

"Ja ne spadam u grupu ljudi koja nešto mnogo komentariše sudijske odluke... Mene nikad nije ni zanimalo ko sudi, ali mislim da bi neko trebalo da se dobro zamisli i da povede računa kada je u pitanju način delegiranja za utakmice našeg kluba. Činjenica je da mi imamo jedno suđenje na domaćem terenu, a sasvim drugo na gostujućem. Ovo večeras apsolutno nema dodirnih tačaka sa nečim što iole zadire u korektnost".

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

180 Komentari

Možda vas zanima

Svet

16.700 vojnika raspoređeno: Počelo je...

Filipinske i američke trupe počele su danas vojne vežbe "Balikatan" u Filipinima, koje će trajati do 10. maja, a uključivaće i pomorske vežbe u Južnom kineskom moru, na čije teritorije polažu pravo i Kina i Filipini.

12:24

22.4.2024.

1 d

Podeli: