U Bečeju finalni turnir Kupa Srbije

Finalni turnir Kupa Srbije u vaterpolu održava se u nedelju i ponedeljak u Bečeju.

Izvor: MN

Nedelja, 21.12.2014.

11:04

Default images

U prvom polufinalnom meču sastaju se Partizan i Vojvodina od 18 časova, dok dva sata kasnije igraju branilac trofeja Crvena zvezda i kragujevački Radnički.

Finale je na programu u ponedeljak u 20 časova.

I Crvena zvezda i Radnički u ovaj meč ulaze posle poraza. Beograđani su u regionalnoj ligi poraženi od Jadrana, dok su Kragujevčani u Ligi šampiona izgubili od Olimpijakosa.

"Tačno je da smo u rezultatskoj krizi. I Radnički i mi smo poraženi u prethodnim mečevima, Radnički je favorit i na papiru i u bazenu. Igramo za prvi nacionalni trofej ove sezone, zato ovaj meč ima izuzetan značaj", rekao je trener "crveno-belih" Dejan Savić.

"Želimo da posle Kupa Evrope donesemo još jedan pehar u klupske vitrine i to moramo pokazati i u bazenu. Sa Zvezdom se nismo sastajali ove sezone, ali koliko će zbog toga biti teško nama, toliko će i njima. Sada razmišljamo samo o tom meču, a o finalu tek ako pobedimo“, rekao je Aleksandar Ćirić, kapiten Radničkog.

Partizan je porazom od Juga počeo takmičenje u Ligi šampiona, ali je favorit u meču sa Novosađanima.

"Jedina misao u ovom trenutku je da uđemo u finale. Nadam se da ćemo uspeti, jer meč za pehar nismo odavno igrali. Tražim od igrača da još ne razmišljaju o finalu, a kamoli o trofeju. Neće biti nimalo lako“, rekao je trener Partizana Vladimir Vujasinović.

"Čast nam je što smo u ovakvom društvu. Partizan je naravno faovrit u polufinalu. Na nama je da pokažemo koliko smo napredovali, a videćemo za kakav rezultat će taj pristup biti dovoljan“, rekao je direktor Vojvodine Kolja Lazor.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 6

Pogledaj komentare

6 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

1 d

Podeli: