Milojević: Imali mnogo problema

Trener Mega Leksa Dejan Milojević rekao je da je njegova ekipa imala dosta problema u meču u kom je poražena od Igokee 70:63 u 13. kolu ABA lige.

Izvor: MN

Nedelja, 21.12.2014.

10:50

Default images

Mega sada ima skor od šest pobeda i sedam poraza, dok je tim iz Laktaša upisao četvrti trijumf.

"Zaslužena pobeda Igokee, koja je uspela da utakmicu svede na mali broj poena, što nama nije odgovaralo. Imali smo dosta realnih problma, Miljenović ima virus, nije trenirao sedam dana što se osetilo u njegovoj igri."

"Imali smo problema sa skokom u napadu zbog čega nismo iskoristili neke prilike u prvom poluvremenu da se odlepimo. Kontrola skoka je jako bitna stvar, a mi je nismo imali u ovoj utakmici", rekao je Milojević.

"Teška utakmica koju smo loše otvorili. Igokea je uspela da nametne svoj ritam igre, kojem mi nismo uspeli da se prilagodimo. Igrali smo sporu igru. Mi bolje igramo iz tranzicije, a u ovom meču smo ušli u pozicionu igru, što je prelomilo meč i mislim da je to, uz dobru odbranu Igokee, bio ključ za pobedu domaćina”, rekao je Ognjen Jaramaz.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 3

Pogledaj komentare

3 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Bure baruta pred eksplozijom: Počinje veliki rat?

Bliski istok, zbog promene ravnoteže snaga i dubokih kriza, pre svega palestinsko-izraelske, može se smatrati buretom baruta i ima potencijal da dovede ne samo do regionalnog sukoba, već i do globalnog konflikta.

20:40

17.4.2024.

1 d

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

1 d

Podeli: